DutchEnglishGerman

Diensten – R.J. Otterman Industrietechniek

R.J. Otterman Industrietechniek is naast de inkoop en verkoop van machines en installaties tevens actief in industriële techniek en verzorgt daarbij o.a. uw laswerk, montage, modificatie, reparatie, onderhoud en revisie. Als zelfstandige heeft Jeroen Otterman zeer veel ervaring met o.a. het lassen van roestvaststaal (RVS). Daarbij beschikt Jeroen Otterman over een ruime werkplaats en compleet ingerichte servicebus, met alle benodigde apparatuur en gereedschappen (ook voor werkzaamheden op locatie).

Jeroen Otterman is al jaren werkzaam binnen de metaalbewerking, voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie, petrochemie, etc.

R.J. Otterman Industrietechniek is een betrouwbare en flexibele partner voor al uw installatie-, montage- en laswerkzaamheden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor industrieel techniek onderhoud, montage, constructie en/of laswerk? Neemt u dan vrijblijvend contact op.

R.J. Otterman Industrietechniek levert met regelmaat aantrekkelijke occasions, op het gebied van machines, apparaten en installaties. Bekijk het actuele aanbod in de sectie Verkoop.

R.J. Otterman Industrietechniek werkt intensief samen met Industore – Technische Groothandel. Industore is een betrouwbare technische groothandel, met een breed aanbod producten voor de industrie. Industore staat voor top kwaliteit, aantrekkelijke prijzen, korte levertijden, goede service en ondersteuning, bestemd voor de veeleisende professional.

Bekijkt u ook eens de site van Industore: https://www.industore.nl

Diensten

R.J. Otterman Industrietechniek is breed inzetbaar en biedt u o.a. de onderstaande diensten:

  • Laswerkzaamheden, waaronder roestvaststaal / RVS.
  • Fabricatie, modificatie en montage.
  • Reparatie, onderhoud en revisie.

Jeroen Otterman is veelal werkzaam in onderstaande branches:

  • Voedingsmiddelen- en Farmaceutische industrie (bijv. roerwerken, tank aanpassingen, reparaties, RVS leidingwerken, constructie).
  • Petrochemie en Offshore (bijv. het plaatsen, onderhouden en modificeren van machines, roerwerken, pijp- en leidingwerk).
  • Bio industrie / Bio vergisting (bijv. plaatsen en onderhouden van machines en toebehoren).
RJ Otterman Industrietechniek

Verkoop en inkoop van machines, installaties en toebehoren.